БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «СЕРЦЯ МАЙБУТНЬОГО»

Компанія «Лантманнен Акса» та «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» запроваджують спільну благодійну програму «Серця майбутнього», метою якої є збір коштів для закупівлі імплантів для оперування маленьких пацієнтів Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова АМН України. Кампанія триватиме з 01 листопада по 01 грудня 2018 року у 25-ти центрах оптової торгівлі METRO у 15 містах України.

За умовами програми, від вартості кожної проданої одиниці сухого сніданку ТМ «АХА» та «START!» в магазинах METRO компанія «Лантманнен Акса» спільно з «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» перерахують до 7 гривень на спеціальний рахунок благодійного фонду «Серця майбутнього». Спільне перерахування «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» разом з компанією «Лантманнен Акса» складає – 4 грн, а також «Лантманнен Акса» додатково перерахує 3грн за кожне розміщене фото з продукцією ТМ START! та АХА під хештегом #Start!. Усі кошти, зібрані під час ініціативи, будуть спрямовані на закупівлю медичного обладнання, а саме оклюдерів – імплантів, що використовуються під час кардіо-операцій на дитячих серцях лікарями Науково-Практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України та Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова АМН України.

Акційний асортимент товарів нараховує 27 одиниць продукції торгових марок «АХА» та «START!» від компанії «Лантманнен Акса».

Шукайте на полицях акційний товар ось з таким стікером!

Ознайомитись з правилами проведення акції