Корисний сніданок від AXA - твій особливий б'юті-секрет

«Внутрішня краса», «краса йде зсередини» - як часто ми замислюємося над цими поняттями? В епоху різноманітності декоративної косметики, салонів краси, нових процедур ми майже забули, що справжня краса - це в першу чергу здоров'я.

 

Чиста, сяюча зсередини шкіра, здоровий рум'янець, густе волосся і міцні нігті - все це зовнішні показники внутрішнього балансу організму, його здоров'я і гармонії. Аж ніяк не заслуга тональних кремів, хайлайтерів та чудо-тоніків. Правильна робота організму, природна стрункість і краса в першу чергу залежать саме від харчування.

AXA представляє «Beauty меню» - унікальну лінійку пластівців для корисних сніданків, які не мають аналогів на ринку України. Це абсолютно новий підхід до правильного харчування, пластівці не містять цукру, вони зроблені з основних видів круп з додаванням пшеничних висівок.

Скільки б нам не розповідали про нові чарівні дієти і системи харчування, основа здорового раціону завжди одна. Це оптимальний баланс білків, жирів і складних вуглеводів. Дотримуватися його зовсім не складно, головне почати. А краще всього починати свій ідеальний день зі смачного, збалансованого, здорового злакового сніданку.

Світлана Фус, лікар-дієтолог, експерт з питань харчування: «Включаючи в раціон страви зі злаків, ми даємо можливість організму нормалізувати травлення, зменшити всмоктування токсинів завдяки харчовим волокнам. Поліпшити стан шкіри, нігтів і волосся завдяки багатому вітамінно-мінеральному складу, підтримувати нормальний гормональний фон. Злаки можна і потрібно вживати щодня, наприклад, у вигляді пластівців. Ідеальний час для вживання складних вуглеводів, з яких складаються пластівці, - це ранок. 1-2 порції внесуть свою лепту в забезпечення організму всім спектром необхідних поживних речовин, вони відмінно наситять, не дратуючи травну систему, дадуть велику кількість енергії і забезпечать гарний і бадьорий початок дня. Крім того, така їжа піднімає витривалість під час занять спортом і буде підтримувати працездатність протягом усього дня. Можна доповнити пластівці овочами та фруктами, молоком і кисломолочними продуктами. »

Лінійка АХА «Beauty меню» представлена ​​пластівцями з трьох основних і найбільш популярних круп в Україні: кукурудзяні з висівками, гречано-пшеничні з висівками, вівсяно-пшеничні з висівками. Поєднання злаків з пшеничними висівками ідеально для правильного обміну речовин, сприяє очищенню організму, виведенню шлаків і токсинів і нормалізує мікрофлору кишечника.

AXA «Beauty меню» - це смачний і поживний сніданок для тих, хто любить збалансоване харчування і веде активний спосіб життя.