Особлива гранола

Ми в АХА розробили унікальну гранолу, яка точно стане вашим улюбленим сніданком. У чому її особливість? На виробництві ми використовуємо магічну технологію що робить вівсяні пластівці неймовірно м’якими та ніжними. Вони просто тануть у роті. Основною складовою є запечена вівсянка в медовому сиропі, що надає  гранолі неперевершеного смаку.

Спробуйте і ви - Софт гранола з ягодами та йогуртом та Софт гранола з шоколадом.

 

 

Софт гранола з ягодами та йогуртом - унікальне поєднання великої кількості лохини, чорниці, вишні, ніжної запеченої вівсянки та йогурту. Саме так, йогурт вже в середні упаковки!

Спочатку, можливо, з’являється запитання: «Навіщо додавати йогурт, якщо ним можна залити гранолу?», але це ви просто ще не куштували її . За допомогою сублімації йогурт зберігає всі свої корисні властивості та смак.

Софт гранола з шоколадом – це неймовірне поєднання трьох видів шоколаду в одному продукті. З нею наші споживачі поринуть у всю ніжність та гармонійність смаків  запеченої у медовому сиропі вівсянки з плиткою шоколаду всередині.

 

 

 

Візуально упаковка дуже яскрава та чарівна, з таким дизайном та віконцем з продуктом все що зможе зробити покупець – це придбати, з’їсти гранолу з задоволенням та рекомендувати її іншим.

Слідкуйте за новинами, попереду на вас чекає ще більше смачних продуктів.