СМАЧНІ НОВИНКИ ВІД АХА

ВІВСЯНКА З ВЕРШКАМИ ТА БРУСНИЦЕЮ

Як зробити звичну вівсянку трохи смачніше? Додати до неї ніжні натуральні вершки та ароматні ягоди брусниці. Спробуйте і не пошкодуєте!  А з АХА скуштувати смачну вівсянку легко.

Лантманнен представляє НОВИНКУ  – вівсяна каша з вершками та брусницею – це ідеальний варіант для сніданку або перекусу на роботі.  Шматочки брусниці надають каші насичений ягідний смак з приємною кислинкою, а натуральні вершки роблять кашу ще більш ніжною та м’якою.

ІВСЯНКА З ВЕРШКАМИ ТА ГОРІХАМИ В КАРАМЕЛІ

Ранок може бути добрим, а сніданок з вівсянки - дуже смачним! АХА представляє новинку вівсяну кашу з вершками і горіхами в карамелі. Готується дуже легко, а за смаком - незабутньо!

У складі каші тільки прості і натуральні інгредієнти: пластівці вівсяні, різаний і карамелізований фундук, цукор, вершки сухі, суха молочна сироватка, сіль, ароматизатор «ваніль».  

АХА використовує тільки Відібрані злаки, які вирощені в Прибалтійських кліматі і спеціально тонко нарізаються. Тому каша АХА дуже м'яка з ніжною консистенцією, розсипчаста, але не борошниста. Натуральні вершки дають яскраво виражений кремово-молочний смак і роблять вівсянку такою супер-смачною.

ПЕРЕВАГИ НОВИХ КАШ:

  • унікальний смак
  • м'яка та ніжна консистенція
  • лише натуральні інгредієнти
  • вівсянка вирощена в Прибалтійському кліматі
  • зручно взяти із собою в офіс чи в дорогу
  • каша без штучних барвників та консервантів

Радимо спробувати та отримати задоволення від унікального смаку.

АХА. Твій день смакує правильно!