був розроблений роздрібними продавцями, експертами харчової промисловості та суміжними організаціями, щоб допомогти харчовій промисловості дотримуватися законодавства з безпеки харчових продуктів. BRCGS вперше був опублікований BRC - Британським роздрібним консорціумом у 1998 і на даний час діє вже його 9-та версія. Сьогодні цей стандарт є міжнародно визнаним еталоном практики з точки зору безпечності та якості.
![](https://www.lantmannen.ua/sites/default/files/img_5.png)
Стандарт BRCGS
![](https://www.lantmannen.ua/sites/default/files/img.jpeg)
Сертифікація Lantmannen AXA
Оцінена і сертифікована у відповідності до вимог міжнародного стандарту «Безпечність харчових продуктів» BRCGS (версія 9).
![](https://www.lantmannen.ua/sites/default/files/rectangle_1_2.png)
Культура харчової безпеки
Це загальні цінності Компанії, місія переконання і норми, які впливають на мислення і поведінку кожного працівника ПрАТ«Лантманнен Акса». Це усвідомлена турбота про споживача при виконанні щоденних посадових обов’язків при виробництві безпечних , автентичних та якісних харчових продуктів.