Наші технології

Наша продукція виготовляється на обладнанні англійської компанії APV-Baker із застосуванням технології екструзії, яка поєднує вплив високої температури та різкої зміни тиску при обробці зерна. Термообробка проводиться настільки швидко, що всі вітаміни та інші корисні речовини повністю зберігаються у готовому продукті. Завдяки екструзії наші споживачі отримують якісний натуральний продукт, який не містить холестерину і має ідеальний баланс поживних речовин та клітковини.

Особливу увагу ми приділяємо контролю якості, який починається з моменту відбору сировини і триває
до виходу готової продукції. Процес виробництва є закритим та повністю автоматизованим, а замірювання основних органолептичних та фізико-хімічних показників продукції на виробництві відбувається кожні півтори години.

Крім того, ми дуже уважно та навіть прискіпливо ставимося до підбору сировини. Наші сніданки, мюслі та каші виготовлені тільки з добірних сортів кукурудзи, пшениці, ячменю, вівса та інших злаків.
Ми гарантуємо, що ви отримуєте корисний та смачний продукт, якість якого відповідає найвищим світовим стандартам.